De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en is niet bedoeld als medisch advies. Het gebruik van de informatie geschiedt voor de volledige verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Zhen Ren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, op welke manier dan ook, voor schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website.

Op de site van de NVA is informatie te vinden over acupunctuur, behandelindicaties, werkwijze bij klachten en alle overige zaken die relevant zijn in de behandeling zoals de behandelovereenkomst en de rechten en plichten van de behandelaar en cliënt.

De website van Zhen Ren bevat hyperlinks naar websites van derden, waarover de eigenaar van deze website geen zeggenschap heeft en er hierdoor niet kan instaan dat de inhoud van deze websites juist, volledig en actueel is.

Door de behandeling te ondergaan is er direct toestemming om te behandelen, tenzij er uitdrukkelijk bezwaar is voor een bepaalde techniek of behandelmethode. Vooraf is er uitleg over de behandeling.

De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de eigen acties gericht op zijn of haar gezondheid. Het advies is om een huisarts te raadplegen als u iets ernstig vermoed en/of specifieke medische informatie wilt hebben.

Privacy verklaring is een onderdeel van de algemene voorwaarden.