Brown’s gas en waterstofgas geven een verbetering van het immuunsysteem zeer diep op celniveau. Het biedt hulp in het diepste en meest energierijke niveau om het evenwicht te herstellen namelijk in de cellen.

Veel klachten en ongemakken zijn te herleiden naar problemen in het immuunsysteem met overmatig geproduceerde vrije zuurstofradicalen. Deze leiden tot oxidatieve stress waardoor schade ontstaat in cellen en weefsels.

Vanuit de diepe werking op celniveau in het immuunsysteem heeft Brown’s gas voornamelijk de volgende functies: verhoging van antioxidanten in de cellen, ontstekingsremmende en anti-aging effecten.

Het inhaleren van waterstof inhaleren en/of drinken ervan heeft bewezen gezondheidseffecten bij meer dan 170 ziektes. Metingen hebben aangetoond dat na korte tijd veel lichaamsfuncties in balans kunnen komen, zo subtiel dat je het meestal niet direct merkt. Door deze diepe zeer geleidelijke werking zijn er verschillende effecten merkbaar. Zo kunnen bijvoorbeeld maagklachten verminderen, immuun waarden en weerstand toenemen, betere stofwisseling, meer energie, meer fitheid en helderheid in het hoofd.

Denk hierbij aan:

  • betere stofwisseling met effecten in longen, darmen, alvleesklier, hersenen, spieren;
  • betere doorbloeding met effecten circulatie perifere bloedvaten, huid en wondbehandeling;
  • detox, sneller herstel, verjongende (anti-aging) eigenschappen vooral door de anti-oxidatieve werking.
waterstofgas-brownsgas